Boek met onze 4 zekerheden

Harbor View Inn

Categorie S

Het Harbor View Inn hotel ligt in Santa Barbara. Het is een luxe hotel dat direct aan het strand ligt. Vanaf de ligweide om het zwembad kun je het strand zien en vanaf hier kun je ook het strand direct betreden. De gemeenschappelijke ruimtes in het hotel hebben een modern en strak, maar stijlvol design. 

De kamers staan in het teken van verschillende natuurlijke kleuren, zoals blauw, groen en geel. Ze hebben een minibar en een eigen terras of balkon. Het hotel heeft een buitenzwembad met een poolbar, een fitnesscentrum en een souvenirshop. Ook is er een spa aanwezig waar je kunt genieten van een heerlijke behandeling.

Ben je toe aan wat ontspanning? Breng dan een bezoek aan de Santa Barbara Botanic Gardens. In deze tuin vind je allerlei verschillende soorten planten, die voorkomen in het landschap van Californië. Je loopt hier langs cactussen, wilde bloemen en bomen. Let er op dat je hier alleen heen kunt als je vooraf een tour hebt geboekt, aangezien de tuin zich op privé terrein begeeft.

Harbor View Inn