Boek met onze 4 zekerheden

Highlands Ranch Resort

Categorie S

Het Highlands Ranch Resort ligt op 10 minuten van het Lassen National Park vandaan. Het biedt de unieke ervaring van luxe in het bos. De cottages zijn recent gedecoreerd, zodat ze nog meer comfort kunnen bieden. Het resort heeft een rustieke en chique inrichting, met verschillende bruintinten en zandkleuren.

De huisjes zijn gemaakt van natuursteen en hout. Ze hebben een unieke charme, mede dankzij de openhaard. Ze hebben een zithoek en een minibar. Vanaf je eigen patio heb je uitzicht op de bergen en op Meadow. Sommige cottages hebben een bubbelbad. Het Highlands Ranch Resort heeft een eigen restaurant en bar.

In het Lassen National Park is heel veel te zien. De Bumpass Hell is zeker een bezoek waard. In dit gebied zijn er hete bronnen, stoomgaten en gekleurde modderpoelen. De reden dat deze plek zo heet, is omdat een verdwaalde kolonist zich hier vroeger heel erg verbrand heeft aan het kokende water. Onder andere Big Boiler bevindt zich hier, dit is een van de heetste fumaroles ter wereld.

Highlands Ranch Resort