Boek met onze 4 zekerheden

Hotel 1001 Nott

Categorie B

Hotel 1001 Nott ligt op vijf kilometer van Egilsstadir vandaan. Het is een nieuwe, luxe en kleinschalige accommodatie. Het hotel bevindt zich midden in de natuur, tussen de bergen en aan het Lagarfljót-meer. Bij de inrichting is rekening gehouden met ontspanning en harmonie met de natuur.

De kamers zijn groot en bieden veel comfort. Ze hebben allemaal hun eigen ingang vanaf buiten. Ze beschikken over grote ramen die van de vloer tot het plafond lopen. Het design is rustig en het meubilair is modern. Elke kamer heeft een eigen terras. Het hotel heeft een sfeervol restaurant en een cognac lounge. Verder zijn er buiten twee hottubs, waarvanuit je in de winter misschien wel het Noorderlicht kan zien.

In de omgeving van het hotel kun je de natuur in. Als je geluk hebt kun je zelfs verschillende dieren spotten. Zo leven er bijvoorbeeld rendieren in de bergen van noordoost IJsland. Een mooi bos in de omgeving is het Hallormsstadur National Forest. Dit is het grootste bos van IJsland en het kent een divers landschap. Er zijn hier verschillende wandelroutes die je kunt lopen.
 

Hotel  Nott niet web