Boek met onze 4 zekerheden

Hotel Hvammstangi Guesthouse

Categorie B

Hotel Hvammstangi Guesthouse ligt in het plaatsje Hvammstangi aan de fjord Miðfjörður, het stadje staat bekend om de hoeveelheid zeehonden die in de wateren leven. Ben je geïntreseerd in de zeehonden? In het dorpje vind je het Icelandic Seal Center waar ze je alles kunnen vertellen over de zeehonden op Vatsnes en IJsland.

De simpele maar knusse kamers van het hotel kijken uit op een tuin. Heb je even genoeg gehad van al dat autorijden? Ga voor een ritje op een IJslands paard. Samen met een instructeur zal je onder begeleiding rijden langs de mooie landschappen van het schiereiland.

Ten noorden van de stad bevindt zich Hvítserkur, dit is een 15 meter lange rots in de baai van Húnafjörður. Hvítserkur betekent letterlijk ‘wit hemd’, de vorm en de kleur zijn de oorzaak vaan de naam van deze rots. Aan de onderkant van de rots zitten namelijk twee gaten, de Noordse stormvogels hebben de rots ondergepoept waardoor deze een witachtige kleur heeft gekregen. Je kunt Hvítserkur zien vanaf de kust, het is het uitzicht meer dan waard!
 

Hotel Hvammstangi Guesthouse