Boek met onze 4 zekerheden

Hotel Lago Grey

Categorie B/S

Het verblijf in Hotel Lago Grey zorgt voor een hoogtepunt in een reis. Unieke uitzichten, persoonlijke aandacht en geweldige ruime kamers zorgen voor een compleet plaatje. 
Lago Grey ligt in het beroemde park Torres del Paine. Wat dit hotel zo speciaal maakt is eigenlijk 'het niets', de leegte, de ruimte en de wind. Maar ook het uitzicht op de besneeuwde bergtoppen en de drijvende ijsmassa's.

De accommodatie telt in totaal 60 kamers. De kamers zijn ruim en beschikken over een eigen badkamer en WiFi. Het hotel beschikt ook over een restaurant waar je lekker a la carte kunt eten. In het café zijn ook diverse broodjes te bestellen en dit alles met spectaculair uitzicht over het meer.

Vanuit de lodge worden (tegen betaling) diverse excursies georganiseerd. Een absolute must is een catamarantocht langs de indrukkwekkende Grey gletsjer
Hotel Lago Grey ligt op een schitterende plek aan het Grey meer. Vanuit het hotel kun je de Grey Gletsjer zien. Het hotel ligt aan de westkant van het Torres del Paine nationaal park.

 

Lago Grey