Boek met onze 4 zekerheden

Hotel Mirador Posada Barranca

Categorie S

Hotel Mirador ligt op een spectaculaire locatie in de Copper Canyon, aan een klif op het hoogste punt van de kloof, omringd door pijnbomen. Je kijkt uit over de adembenemende landschappen vanaf de rand van de Copper Canyon. Een beter uitzicht over de Copper Canyon krijg je niet! Een verblijf in dit hotel is dan ook een ervaring op zich.

Alle 70 kamers en suites zijn voorzien van een balkon waar je kunt genieten van het uitzicht over de kloof. Je kunt adelaars boven of zelfs onder je zien vliegen. De kamers hebben een houten balkenplafond en open haard voor de koelere avonden in de bergen. Ook het bekroonde restaurant heeft een schitterend uitzicht over de kloof. Geniet van live-muziek, happy-hour in de Nido de Aguilas bar of lees een boek bij het houtvuur terwijl je naar het uitzicht kijkt.

Een verblijf in hotel Mirador is vaak een onderdeel van een spectaculaire treinreis door de Copper Canyon. Tijdens de El Chepe treinrit van Chihuahua naar Los Mochis stop je onderweg op drie plaatsen waar je een overnachting heeft. Hotel Mirador ligt dichtbij de Barrancas del Cobre treinstop.  In de omgeving van het hotel kun je wandelen of paardrijden, een bezoek brengen aan het Copper Canyon Adventure Park of een helikopter vlucht maken door dit indrukwekkende gebied. En wat denk je van een ontmoeting met de Tarahumara indianen? In dit gebied leven ze nog op traditionele wijze en er zijn winkeltjes waar lokale kunstwerken tentoongesteld worden.
 

posada barrancaas