Boek met onze 4 zekerheden

Hotel Playa La Media Luna

Categorie B

Playa la Medialuna is een hotel ingericht aan de hand van de traditionele Mexicaanse stijl gelegen aan de Half Moon Beach. Het strand heeft zijn vorm gekregen als een natuurlijk barrièrerif met een levendig onderzees leven.

Isla Mujeres, een klein eilandje dichtbij Cancun, biedt een toevluchtsoord aan haar bezoekers. Het hotel oogt heel knus door de inrichting van de kamers. Playa la Medialuna biedt een oase van rust, met de  verschillende zwembaden met een uitzicht op zee tussen de palmbomen in. Binnen een  loopafstand van twee minuten vanuit je accommodatie maak je kennis met de heldere turquoise zee. Het kleurrijke centrum van Isla Mujeres ligt slechts op 4 blokken lopen van het hotel. Geniet tijdens een wandeling naar het centrum, van veel lokale winkels zoals handwerk- en juwelenwinkels maar ook uitgaansgelegenheden en vele restaurants.  

Het gastronomische aanbod van Isla Mujeres is zeer divers. Je kan genieten van regionale maar ook internationale gerechten, waarbij er ook specialiteiten met verse vis en zeevruchten echt een aanrader zijn. Je kan namelijk niet vertrekken zonder de Tikin-Xic-vis geprobeerd te hebben.
 

Hotel Playa La media Luna