Boek met onze 4 zekerheden

Hotel William Gray

Categorie S

Hotel William Gray is een luxe hotel gelegen in de haven van Montreal. Het ligt vlakbij Place Jacques Cartier en vanaf het hotel kun je gemakkelijk de Basilique Notre Dame en de oude haven bezoeken.

Hotel William Gray is de perfecte balans tussen modern design en historische architectuur, vol licht, lokale kunst, zorgvuldig samengestelde meubels en een prachtig uitzicht op Montreal vanaf de dakterrassen. The Living Room is het epicentrum van het hotel, met een bibliotheek, volledige bar, pooltafel en vinylcollectie is het de ruimte die het beste deze balans weergeeft. Het hotel heeft een overvloed aan doordachte diensten en voorzieningen samengesteld om een ​​betere gastervaring te bieden: een levendige woonkamer, geweldige restaurants, dakterrassen, een luxe spa met een scala aan behandelingen, een ultramodern kunstfitnesscentrum, een groene binnenplaats om te loungen en een overvloed aan vergaderruimte voor kleine en grote evenementen. Het heeft creatieve krachten gebundeld met lokale kunstenaars en bedrijven om een ​​echte Montreal-ervaring te creëren, waaronder met Café Olimpico, OTH Boutique, Camdi Design en artiesten Alan Ganev en Steven Spazuk.

Een leuk gebied om te bezoeken is Vieux (oud) Montreal. Vele bezienswaardigheden zoals de oude haven, het stadhuis en de Place Jacques Cartier bevinden zich hier. Bij slecht weer kun je winkelen in één van de ondergrondse winkel galerijen zoals in de St. Laurent Street. Als je graag wil genieten van een mooi uitzicht over de stad, kun je de heuvel Mont Royal beklimmen.

 

montreal william gray