Boek met onze 4 zekerheden

Iberostar Ensenachos

Categorie: S

Iberostar Ensenachos is een luxe all-inclusive resort op het eiland Cayo Ensenachos. Het is het enige resort op dit eiland en omgeven door de prachtig blauwe, Caraïbische zee. Het eiland heeft oogverblindende, verlaten witte stranden en een azuurblauwe zee.

Het hotel bestaat uit kamers en villas waar je op all-inclusive basis verblijft. Er zijn veel mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten. Er zijn meerdere restaurants waar ze de meest uiteenlopende maaltijden serveren, er is zelfs een Japans restaurant. Het hotel heeft verschillende zwembaden. Voor gezinnen met kinderen zijn er aparte zwembaden met glijbanen en speeltoestellen en is er een speelkamer aanwezig en er is een kidsclub. Voor gasten zonder kinderen is een “adults only’ gedeelte waar bijvoorbeeld ook een luxe spa is.

Hotel Iberostar Ensenachos ligt op Cayo Ensenachos, dit is een eiland dat met een brug aan het eiland Cayo Santa María vast zit. Deze eilanden zitten aan het vaste land vast met de “Pedraplen” een weg die vanaf Caibarien dwars door zee loopt en de verschillende eilanden Cayo las Brujas, Cayo Santa María en Cayo Ensenachos onderling met elkaar verbindt.

Iberostar Ensenachos a