Boek met onze 4 zekerheden

Inn By The Harbour

Categorie B

Het Inn by the Harbour hotel ligt op 10 minuten lopen van het strand van Santa Barbara. Het is een mooi hotel, ingericht volgens tropische sferen. Het wordt omgeven door weelderige tuinen en palmbomen. Er zijn veel planten en de buitenmuren zijn lichtgekleurd. De binnenkant van het hotel straalt gezelligheid uit, met veel gebruik van tegels en houten meubels.

De kamers zijn comfortabel en sfeervol. Er is veel gebruik gemaakt van verschillende tinten bruin. Ze hebben een koelkast en airco. Het hotel heeft een buitenzwembad met een whirlpool. Ook is er een afgesloten binnentuin met een zonneterras. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal, waar je in de middag en in de avond ook eten en drinken kunt krijgen. 

Een bezoek aan Santa Barbara is niet compleet zonder dat je in de State Street bent geweest. Deze lange straat staat vol met leuke winkels, restaurantjes, koffietentjes en terrassen. Je kunt de straat uitlopen tot aan het strand en Stearns Wharf, een mooie pier waar verschillende dingen te doen zijn.

Inn by the Harbour