Boek met onze 4 zekerheden

Inverary Resort

Categorie B

Bij Inverary Resort verblijf je direct aan de waterkant van Baddeck, Cape Breton, het startpunt van de wereldberoemde Cabot Trail. Dit resort, oorspronkelijk gebouwd in 1850, ligt aan de oevers van de glorieuze Bras d'Or-meren en biedt een adembenemend uitzicht over de omgeving.

Op een steenworp afstand van de hotelkamer vind je 11 hectare aan tuinen, groene ruimte en een prachtige kustlijn, een jachthaven met verhuur van waterscooters, een ontspannende spa, een restaurant aan het water en meer. De kamers zijn warm en sfeervol ingericht. Tot de eetgelegenheden van Inverary Resort behoren onder meer Flora's Dining Room in de Main Lodge, waar je uitstekend kunt dineren in een schilderachtige omgeving met een prachtig uitzicht op de Bras d'Or-meren. Activiteiten om van te genieten tijdens een bezoek zijn onder meer een cruise maken op het privéjacht van Alexander Graham Bell – de Elsie, het activiteitencentrum aan het meer met kajaks en kano's, een dag doorbrengen in de full-service spa en het fitnesscentrum of ontspannen bij het binnenzwembad.

Het hoogtepunt van Cape Breton is de Cabot Trail, een 300km lange autoroute die je via uitgestrekte hooglanden en enorme kliffen over de westelijke kant van het eiland voert. Het start- en eindpunt van deze trail ligt in het stadje Baddeck. Onderweg kun je een stop maken voor de Bog Walk; een wandeling over het hoogveen waar je onderweg veel te weten kunt komen over de unieke natuurlijke omstandigheden van het eiland.

 

 

baddeck inverary