Boek met onze 4 zekerheden

Keltic Lodge

Categorie S

Keltic Lodge ligt bij Ingonish Beach, ongeveer anderhalf uur rijden van Baddeck. Het resort biedt de perfecte ontsnapping aan de kust voor diegenen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord.Op het moment dat je aankomt bij Keltic Lodge's Resort and Spa, zul je je op je gemak voelen. Van de verfrissende kustlucht en warme gastvrijheid tot exquise restaurants en de gerenommeerde spa.

Keltic Lodge Resort staat bekend als een van de beste resorts in Nova Scotia. Voorzieningen zijn onder andere recreatiediensten op het terrein, zoals een verwarmd buitenzwembad, een 18-holes golfbaan, wandelroutes, stranden, een fitnesscentrum, een AVEDA-conceptspa, nachtelijk live-entertainment en verschillende restaurants op het terrein.
De kamers van de lodge zijn allen sfeervol ingericht en hebben veel natuurlijk daglicht.

Het hoogtepunt van Cape Breton is de Cabot Trail, een 300km lange autoroute die je via uitgestrekte hooglanden en enorme kliffen over de westelijke kant van het eiland voert. Het start- en eindpunt van deze trail ligt in het stadje Baddeck. Onderweg kun je een stop maken voor de Bog Walk; een wandeling over het hoogveen waar je onderweg veel te weten kunt komen over de unieke natuurlijke omstandigheden van het eiland.

baddeck keltic