Boek met onze 4 zekerheden

Kona Kai Resort

Categorie B

Het Kona Kai Resort bevindt zich op het Shelter Island in de baai van San Diego, dichtbij het schiereiland Point Loma. Het is een luxe resort met veel verschillende faciliteiten. Het is modern, maar sfeervol ingericht. Natuurlijke kleuren zoals blauw, zandkleur, bruin en groen zijn op een stijlvolle manier met elkaar gecombineerd.

De kamers hebben een schitterend design en zijn recent gerenoveerd. De kleuren blauw, wit en verschillende bruintinten staan centraal. De kamers hebben een minibar, een marmeren badkamer en een eigen balkon of patio. Het resort heeft een privéstrand, verschillende zwembaden (sommige adults only en sommige family friendly), een fitnesscentrum, een spa, een restaurant en meerdere poolbars.  

San Diego is een bruisende stad met veel bezienswaardigheden. Een bezoek waard is het Sunset Cliffs Natural Park, dat op 15 minuten rijden ligt. Vanuit dit natuurgebied heb je schitterend uitzicht. Tijdens de zonsondergang is dit extra bijzonder, maar ook overdag is het zeker de moeite waard.

Kona Kai Resort