Boek met onze 4 zekerheden

Lantana Boutique Hotel

Categorie A

Lantana Boutique Hotel heeft een mooi ligging aan de rivier Thu Bon. Vanaf het hotel is het slechts 5 minuten lopen naar het oude centrum van Hoi An. In het oude centrum liggen talloze sfeervolle restaurants en leuke winkeltjes.

Lantana Boutique Hotel heeft verschillende soorten kamers die allen sfeervol zijn ingericht en waarvan sommige uitzicht hebben op de rivier. Het zwembad van het hotel is deels overdekt en deels open. Naast het zwembad ligt de fitness ruimte. Bij de spa van het hotel kan je verschillende soorten massages boeken of andere behandelingen. Er is een gezellige bar aanwezig in het hotel met uitzicht op de rivier. Bestel hier een heerlijk cocktail met een klein borrelhapje. Het hotel heeft een shuttle die gasten naar het strand brengt en weer ophaalt.

In Hoi An valt een hoop te beleven. Struin door de stad en de smalle straatjes. Bezoek één van de prachtige stranden van Hoi An of verken per fiets de omgeving. Een aan te raden excursie is een boottocht over de Thu Bon rivier. Vanuit Hoi An is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het Cham tempelcomplex van My Son. Op de weg tussen Hoi An en Danang liggen de "Marble Mountains", een grottencomplex vlakbij het beroemde "China Beach" met boeddhabeelden en altaren.

hoi an lantana