Boek met onze 4 zekerheden

Le Germain

Categorie S

Het luxe boutique hotel Le Germain Calgary bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het EPCOR Centre for the Performing Arts, het Glenbow Museum, de Calgary Tower, het TELUS Convention Center en het populaire Stephen Avenue Walk. Hier vind je winkelcentra, bioscopen, restaurants, pubs, cafés en bars, evenals boetieks en galeries.

De kamers van Le Germain zijn elegant ontworpen met natuurlijk verlichte, spa-achtige badkamers met regendouches. Het restaurant Charcut Roast House biedt Amerikaanse gerechten met lokale ingrediënten. Lounge Central 899 serveert cocktails en hapjes. De Spa is een luxe toevluchtsoord met een verscheidenheid aan behandelingen en massages voor de nodige ontspanning. Er is een fitness ruimte beschikbaar voor de hotelgasten.

Calgary is een gezellige en aangename stad met veel restaurants, terrassen en theaters. Ook is het een goede uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de omgeving, zoals de Dinosaur Trail tussen het Royal Tyrell museum en het Dinosaur NP. Verder kun je een bezoek brengen aan Heritage Park of Calgary Tower.
 

le germain calgary