Boek met onze 4 zekerheden

Le Nouvel Hotel

Categorie B

Le Nouvel Hotel Montreal and Spa ligt in het hart van het centrum van Montreal. Het is op loopafstand van het Bell Centre, Crescent Street, het Museum voor Schone Kunsten, het openbaar vervoer en een paar minuten van het casino en de belangrijkste andere attracties.

Le Nouvel biedt een breed scala aan gemakken waaronder een wellness-spa, een kapsalon, een cadeauwinkel, een buitenzwembad en een restaurant. In het restaurant wordt gebruik gemaakt van seizoens- en lokale producten. De kamers van het hotel hebben veel natuurlijke lichtinval en zijn allen comfortabel ingericht. In de tuin van het hotel kun je ontspannen of je kunt gebruik maken van de fitnessruimte van het hotel.

Een leuk gebied om te bezoeken is Vieux (oud) Montreal. Vele bezienswaardigheden zoals de oude haven, het stadhuis en de Place Jacques Cartier bevinden zich hier. Bij slecht weer kun je winkelen in één van de ondergrondse winkel galerijen zoals in de St. Laurent Street. Als je graag wil genieten van een mooi uitzicht over de stad, kun je de heuvel Mont Royal beklimmen.

montreal nouvel