Boek met onze 4 zekerheden

Little America

Categorie S

Het Little America Hotel ligt in het centrum van Salt Like City, op 5 minuten rijden van het Temple Square vandaan. Het is een luxe hotel dat op een chique en lokale wijze is ingericht. Zo hangen er indrukwekkende kroonluchters aan de plafonds en ligt er een schitterend tapijt op de vloer.

De kamer is comfortabel en groot opgezet. Het is uitgerust met chique, gestoffeerde meubels en mooie tapijten. Ze hebben onder andere een airco en een minibar. Het hotel beschikt over een restaurant, dat onder andere bekend staat vanwege de heerlijke zondagsbrunch. Ook is er een fitnesscentrum, zijn er twee zwembaden en kun je gebruikmaken van spafaciliteiten, zoals een sauna en een hottub.

Salt Lake City heeft veel indrukwekkende bezienswaardigheden. Een zeer interessant gebouw om te bezoeken is de Family History Library. Hier liggen miljoenen documenten met informatie over families van over de hele wereld. De bieb was bedoeld voor mormonen, zodat zij hun verre familie terug konden vinden. Nu is het echter geopend voor iedereen.

Little America