Boek met onze 4 zekerheden

Lomas del Volcan

Categorie S

Dit hotel met spectaculair uitzicht op het tropisch regenwoud is gevestigd in houten bungalows. Vanuit de bungalows heb je uitzicht op de vulkaan of op het tropische regenwoud.

De 47 kamers beschikken over goede voorzieningen. Er is een restaurant waar internationale gerechten geserveerd worden. Verder is er een gezellige bar en een heerlijk zwembad waar je een verfrissende duik in kunt nemen. Door de rustige omgeving en de diversiteit aan planten en dieren is dit een perfecte accommodatie voor natuur/ecotoerisme liefhebbers.  

Vanuit de lodge zijn tal van (sportieve) activiteiten te ondernemen. Zo kun je een paardrijdtour naar de indrukwekkende La Fortuna waterval maken, of per kayak of mountainbike het meer van Arenal bewonderen. Voor de avonturiers is het aan te raden om een canopy of zipline tour te maken. De perfecte manier om de omgeving van de Arenal vulkaan op een andere manier te ontdekken.Na een mooie actieve dag is het heerlijk ontspannen in één van verschillende natuurlijke warmwaterbronnen en thermale baden die aan de voet van de vulkaan liggen.