Boek met onze 4 zekerheden

Los Pinos

Categorie A

Gelegen tussen het dorpje Santa Elena en de nevelwouden van Monteverde ligt het sfeervolle Los Pinos Cabañas y Jardines. Je verblijft hier in huisjes die ruim verspreid zijn over het natuurreservaat van 8 hectare en kunt dus optimaal genieten van deze schitterende omgeving.

De houten cabañas zijn ruim verspreid over het terrein waardoor je echt een stukje natuur voor zichzelf hebt. Er is altijd een klein zitgedeelte en keukentje aanwezig en een balkon met uitzicht op de tuin of het bos. Door de hoge ligging is het vaak relatief koel in Monteverde en er is dan ook geen zwembad aanwezig. Er is ook geen restaurant, hiervoor kun je terecht in het dorpje Santa Elena of je kunt zelf een maaltijd klaarmaken in je eigen keuken.

Naast de vele wandelpaden op het terrein kun je ook een bezoek brengen aan de hydroponische tuin van het complex, om te zien hoe de planten hier in water gekweekt worden in plaats van in grond. In de omgeving vind je de natuurreservaten van Monteverde en Santa Elena waar je op eigen gelegenheid of met gids kunt wandelen. Andere attracties in de buurt zijn de Hanging Bridges en de vele verschillende canopy tours waar 
je door de jungle zweeft.

Los Pinos