Boek met onze 4 zekerheden

Macaw Lodge

Categorie B

De Macaw Lodge is de perfecte plaats om in alle rust te genieten van de prachtige natuur van het centraal-Pacifische deel van Costa Rica. Door de unieke ligging in de transitiezone tussen droge en natte bossen leven hier meer dan 350 verschillende vogels. De lodge wordt omgeven door een botanische tuin met circa 500 plantensoorten.

De lodge is een werkend, groeiend en evoluerend centrum voor ecotoerisme, onderzoek en natuurbehoud. De lodge en alle kamers zijn gebouwd van duurzame, natuurlijke materialen en de elektriciteit wordt volledig door zonne-energie opgewekt. Het karakteristieke hoofdgebouw biedt plaats aan acht kamers met eigen badkamer en ventilator. Daarnaast zijn er een aantal vrijstaande bungalows verspreid over het terrein van de lodge.

Vogelaars kunnen hun lol op het terrein van de lodge. Je kunt verder wandelen naar een waterval, er zijn twee yogaruimtes en u kunt een bezoek brengen aan de fruit- of cacaoplantages. De lodge ligt op korte afstand van het Carara National Park, waar je ook heerlijk door het bos kunt dwalen op zoek naar de vele bijzondere dieren die hier leven.

Macaw Lodge