Boek met onze 4 zekerheden

Mahekal Beach Front Resort & Spa

Categorie S

Mahekal Beach Front Resort & Spa ligt aan het strand bij Playa del Carmen. Op een paar minuten lopen ligt de sfeervolle 5th avenue. Hier zijn talloze leuke restaurants, winkels en barretjes.

Dit resort ligt aan het strand van Playa del Carmen, heeft 4 buitenbaden en biedt yogalessen en massages. Je kunt bij het duikcentrum cursussen volgen om je duikbrevet te halen. Ook kan je hier diepzeeduiken, duiken in cenotes en nachtduiken. De ruime kamers van het Mahekal Beach Resort zijn ingericht in Maya-stijl en voorzien van airconditioning. Alle kamers hebben een eigen kluisje, een eigen badkamer met een haardroger, en een terras met hangmatten en uitzicht op zee of de tropische tuinen. Een dagelijks ontbijt en een à-la-cartelunch zijn beschikbaar in het restaurant Olas. Fuego Restaurant serveert vaste 4-gangendiners en biedt regelmatig thema-avonden en livemuziek.

Playa del Carmen is beroemd om zijn mooi stranden en vriendelijke atmosfeer. Het hotel is vlakbij de Maya Riviera en slechts 45 minuten van Cancun airport. Vanuit hier kan je ook de Maya-ruines in Tulum bezoeken.

 

mahekal