Boek met onze 4 zekerheden

Maliba Lodge

Categorie S

Geniet van de rust en de ruimte die de prachtige natuur je in Lesotho te bieden heeft en ontspan in het eerste en enige 5-sterren hotel van Lesotho: de Maliba Lodge.

Het hotel beschikt over 17 kamers, een parkeerterrein, twee restaurants (Main Lodge restaurant en OGOGO’s Bistro), een bar, spa, kidsclub, uitkijkdek, lounge met open haard en internet. De zes 5 Star Chalets zijn luxe villa’s met bad, open haard, internet, koffie- en thee faciliteiten, minibar, elektrische dekens, kluis, patio en veranda.
De Riverside hutten zijn rondavels en beschikken over een queensize bed, elektrische dekens, vuurplaats en zijn gelegen naast de rivier. Er zijn ook 3 Star River Lodges welke beschikken over een uitgeruste keuken.

De lodge ligt ideaal gesitueerd om de natuur van Lesotho te ontdekken. Dit kan door te gaan wandelen, paardrijden of te gaan fietsen. Je kan ook een Dinosaur Footprint Tour of Village Tour doen, de Katse Dam bezoeken of zwemmen in de natuurrijke omgeving. In de winter kan er zelfs geskied worden bij Afriski!

 

Maliba Lodge