Boek met onze 4 zekerheden

Maquenque Ecolodge

Categorie A/B/S

Maquenque Ecolodge heeft een unieke locatie middenin de natuur en is een fantastische plek voor natuurliefhebbers.  De lodge is centraal gelegen in het Maqenque National Wildlife Refuge dat met name voor vogelliefhebbers een waar paradijs is. Je kunt hier onder meer buffons ara, de bruine hokko en de jabiroe of reuzenooievaar tegenkomen.

De lodge heeft 15 bungalows met terras vanwaar je een prachtig uitzicht over de lagune. Daarnaast kun je ervoor kiezen om in de spectaculaire boomhutten te slapen. Deze liggen op liefst twaalf meter hoogte tussen de boomtoppen zodat je nog dichter bij de natuur bent. Het restaurant serveert maaltijden met verse ingrediënten uit de eigen groentetuin en je kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad.

Geniet hier van de natuur en de vele vogelsoorten. Een wandeling door het regenwoud, kanoën in de lagune en een bezoek aan een school in Boca Tapada zijn tijdens je verblijf inbegrepen. Daarnaast kun je een safari per kayak of raft doen, een boottocht maken en paardrijden.
 

Screenshot