Boek met onze 4 zekerheden

Mawamba Lodge

Categorie B

De Mawamba Lodge heeft een unieke ligging, aangezien de lodge als een van de weinige hotels aan de ene kant aan de Caribische zee ligt en aan de andere kant aan de weelderige kanalen van Tortuguero. Vanuit deze comfortabele lodge kun je te voet het strand bereiken. 

De lodge is luxe aangelegd met een ruim zwembad en spa faciliteiten. De accommodatie geeft je de mogelijkheid om zelf het strand te bezoeken. De lodge is dan ook goed geschikt voor koppels en mensen die van luxe houden te midden van de prachtige natuur. Het hotel heeft schitterende kamers en bijzonder goed eten. De ruime kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van een privé badkamer.  Er zijn 2 restaurants waar zowel westers als lokaal eten wordt geserveerd. Tevens is er een fijn zwembad waar je aan het eind van de dag een verfrissende duik in kunt nemen.

Het meerdaagse programma, onder begeleiding van Engelssprekende gidsen, zorgt ervoor dat je niets mist van deze bijzondere plek. Een van de pluspunten van de lodge is dat er wandelroutes uitgezet zijn op eigen terrein die je zonder begeleiding kunt volgen. In de periode van juli t/m september vindt het seizoen plaats waarin de Groene Schildpad eieren legt op de stranden van Tortuguero. Je kunt ter plekke een avondtour boeken om dit bijzondere schouwspel te kunnen bewonderen.
 

Header Mawamba