Boek met onze 4 zekerheden

Minca Ecohabs

Categorie A/B

Ecohabs Minca is een ideale plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Minca is het eerste dorp in de Sierra Nevada de Santa Marta in het achterland van de gelijknamige stad en de ideale uitvalsbasis om te wandelen en van de natuur te genieten.

De lodge heeft 10 “ecohabs”, bungalowtjes, die beschikken over een moderne badkamer, een tweepersoons bed met muskietennet, een bank en een terrasje met uitzicht over het Sierra Nevada gebergte. Als het hotel minimaal half vol is openen ze het restaurant en bieden ze biologische vegetarische gerechten. Het hotel kan allerlei mogelijke activiteiten voor je regelen. Zo kun je gaan vogels spotten, wandelen over één van de ecologische wandelroutes en of bijvoorbeeld abseilen.

De lodge ligt in Minca op 1 uur van de stranden van Tayrona NP in het midden van weelderig regenwoud en kijkt uit over de groene heuvels en de oceaan in de verte. De accommodatie is omgeven door rivieren en natuurlijke watervallen. De lodge is het resultaat van een ecotoeristisch project en er wordt dus rekening gehouden met de natuur.

Ecohabs