Boek met onze 4 zekerheden

Mokuti Etosha Lodge

Categorie B

Aan de oostelijke drempel van het wereldberoemde Etosha National Park, in het Mopane-bos van de regio, ligt Mokuti Etosha Lodge, een groot voorbeeld van de Namibische safarigastvrijheid. Charmante gebouwen met rieten daken in de klassieke safaristijl zijn genesteld tussen uitgestrekte inheemse tuinen, wat geloofwaardigheid verleent aan de naam "Mokuti", wat in Ovambo "in het bos" betekent. Mokuti Etosha Lodge is het perfecte startpunt voor je avontuur in Namibië's kroon op het werk, een van de meest populaire nationale parken in Afrika.

De kamers zijn ingericht met namibisch handwerk en rijke stoffen. Ze beschikken over een minibar, een eigen badkamer en een hordeur voor tegen de muggen. Het hotel beschikt over een tennisbaan en massages zijn op aanvraag mogelijk. Er is een bar en er zijn 2 verschillende restaurants waarvan het openluchtrestaurant Boma verschillende Afrikaanse grillspecialiteiten serveert

Mokuti Etosha Lodge is de lodge die het dichtst bij Etosha National Park ligt, op slechts vier minuten rijden van de oostelijke poort, de Von Lindequist-poort in de buurt van het historische Namutoni-fort. Mokuti is gelegen op een eigen 4 000 hectare groot privé-natuurreservaat, dat een gemeenschappelijke grens deelt met Etosha.