Boek met onze 4 zekerheden

Mopani Rest Camp

Categorie A

Mopani Rest Camp is een van de SAN Parks kampen gelegen in het noordelijke gedeelte van het Kruger Park. Het kamp ligt verspreid over een heuvel begroeid met mopani bomen aan de oever van Pioneer Dam. Vanaf het panoramaterras heb je prachtig uitzicht over Pioneer Dam, waar je visarenden, nijlpaarden en krokodillen kunt spotten.

Het kamp bestaat uit circa honderd apart gelegen bungalows en cottages met eigen badkamer, keuken en airconditioning. Er is een klein winkeltje aanwezig in het kamp en er is een restaurant waar je kan eten als je geen zin hebt om zelf te koken. Daarnaast heeft het kamp een mooi zwembad en is er een tankstation aanwezig.

Het grote voordeel van een verblijf in een van de rest camps in het park is dat je direct vanuit de gate van het kamp dieren kunt tegenkomen. Daarnaast gaan de gates van de kampen in  de zomermaanden (november tot en met januari) ook nog een uur eerder open in vergelijking met de ingangshekken van het park zelf. In de omgeving van Mopani kan je allerlei soorten dieren tegenkomen. Vanaf het uitzichtpunt in het kamp kan je onder meer nijlpaarden, waterbokken, olifanten en buffels zien. Het kamp organiseert ook gamedrives en wandelsafari’s met gids.

Mopani Rest Camp