Boek met onze 4 zekerheden

Mountain Zebra National Park

Categorie A

Mountain Zebra National Park ligt op de grens van het National Park. De accommodatie is perfect gesitueerd om al wandelend of per safari jeep het park te ontdekken. Zo leid de Black Eagle Trail je naar de top van een rots en bied je adembenemend uitzicht over het park. Ook is het gemakkelijk om het park met je eigen auto te verkennen, via het bijna 70 kilometer lange wegennet.
Uiteraard kan je vanuit de accommodatie ook het nabijgelegen Cradock ontdekken.

Verblijf hier is op basis van logies (zonder maaltijden), maar er is een à la carte restaurant. Daarnaast vind je er een winkel, zwembad, braai, picknickplaatsen en een tankstation.
De Cottages hebben een lounge met open haard, volledig uitgeruste open keuken, airconditioning, veranda en braai. De Chalets beschikken ook over een buitendouche.
De twee Mountain Cottages liggen verderop in het park en zijn meer afgelegen. De keuken heeft een gasfornuis en op zonne-energie werkende koelkast en vriezer. Er is geen elektriciteit. Er is een douche met warm water (op gas) en het toilet bevindt zich buiten. Buiten is er een braai en overdekte open haard.
De 20 kampeerplaatsen liggen dichtbij de receptie en zijn uitgerust met stopcontacten en een braai.

De accommodatie ligt 15 kilometer vanaf Cradock en 12 kilometer vanaf de ingang van Mount Zebra National Park.

 

Mountain Zebra National Park