Boek met onze 4 zekerheden

Namuwoki lodge

Categorie B

Namuwoki ligt te midden van tropische bossen in Puerto Viejo en kijkt uit op de Caribische Zee. Het centrum van het dorpje Puerto Viejo ligt op 10 minuten rijden van de lodge.

De accommodaties van Namuwoki zijn voorzien van ventilatoren en zijn elegant ingericht met een moderne, minimalistische stijl en houten vloeren. Muskietennetten zijn aanwezig en elke bungalow heeft een klein terras. De lodge biedt gratis WiFi in de gemeenschappelijke ruimtes en gratis thee en koffie. Het heeft ook een buitenzwembad.
Er is een restaurant en een excursie balie.

In het gezellige plaatsje Puerto Viejo de Talamanca hangt een ongedwongen Caribische sfeer. De afstanden hier zijn klein, dus de fiets is hier dan ook het populairste vervoermiddel. Huur net als de lokale bevolking een fiets en rijdt langs de kust naar een mooi zwemstrandje. Terwijl jw op het strand ligt spelen de apen boven je in de bomen. Let dus op je eten!  Naast relaxen op het strand is het ook leuk om een bezoek te brengen aan het Jaguar rescue centre, hier geen jaguars (zoals de naam wel doet vermoeden) maar vele andere dieren zoals luiaarts, apen, vogels.

Namuwoki