Boek met onze 4 zekerheden

Naya Gawana

Categorie S

Naya Gawana is een prachtig resort op een bijzondere locatie. Het resort is gebouwd in traditionele Balinese stijl en biedt prachtige uitzichten op de bergen en de zee. Doordat het resort in het midden van de natuur ligt, is het ideaal om lekker te ontspannen. Genieten, relaxen, snorkelen, duiken of in de watten gelegd worden; het kan allemaal bij Naya Gawana!

De suites zijn ruim en mooi ingericht in moderne Balinese stijl. Elke suite wordt omgeven door prachtige tuinen en is voorzien van een kluisje, minibar, airconditioning, klamboe en een eigen badkamer met natuurlijk warm bronwater. Het hotel heeft een parkeerplaats, beschikt over een spa, een zwembad en een dompelbad en een Menori Room. In de Menori Room kun je meedoen aan allerlei activiteiten zoals schaken, darten en poolen. In het restaurant kun je genieten van lekker eten en verschillende drankjes. Laad de interne batterij op door een massage te nemen!

Dit resort is gelegen aan het moessonbos van het nationaal park West-Bali, vlakbij de baai van Menjangan. Het park is een natuurreservaat waar natuurliefhebbers te voet of met de fiets kunnen genieten van het natuurschoon.

Naya Gawana