Boek met onze 4 zekerheden

Nothofagus

Categorie S

Nothofagus is een chique hotel in het Chileense Patagonische regenwoud. Een mix van originaliteit, natuurlijke materialen en uitmuntend design geven de accommodatie een unieke uitstraling; een nagebootst boomstructuur lijkt uit een sprookjesboek te verschijnen.

De accommodatie telt in totaal 55 kamers. Elke kamer is ingericht in natuurlijk stijl en beschikt over een eigen badkamer. Ervaar het geweldige uitzicht op de boomtoppen, de omliggende bergen en de Mocho-Choshuenco vulkaan. De uitgebreide spa bevat verwarmde zwembaden, whirlpools, sauna’s en schoonheidsbehandelingen om bezoekers een optimaal verblijf te bieden waarin lichaam en geest tot rust kunnen komen. Dit alles met spectaculair uitzicht. Tevens kun je gebruik maken van het restaurant waar lokale, overheerlijke gerechten geserveerd worden.

Nothofagus ligt in het hart van het Huilo, Huilo biologisch reservaat. Een uitgestrekt en indrukwekkend gebied waar natuurliefhebbers hun hart op kunnen halen. Er zijn meerdere excursies mogelijk zoals: mountainbiken, paardrijden, canopy, vliegvissen of het doen van een trekking.
 

Chili Nothofagus FOto