Boek met onze 4 zekerheden

Olympic Lodge

Categorie A

De Olympic Lodge ligt ten noorden van het Olympic National Park en aan de voet van de bergen. Het hotel wordt dan ook voornamelijk omgeven door natuur. Het is een sfeervol ingericht hotel, waarbij het interieur helemaal bij deze omgeving past. Zo is er veel gebruik gemaakt van hout, bruine kleuren en planten.

De kamers zijn zeer comfortabel. Ze hebben een rustieke inrichting met warme houttinten. Ze zijn onlangs gerenoveerd en zijn nu van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze onder andere over een airco, een minibar en een magnetron. Het hotel heeft een buitenzwembad met een hot tub, een lounge met een open haar en een fitnesscentrum.

Vanuit de lodge kun je het Olympic NP bezoeken, of Port Angeles ontdekken. De City Pier is een leuke plek om te genieten van het uitzicht op de haven en de Olympic Mountains. Hier in de buurt bevinden zich ook het Fiero Marine Life Center en het Olympic Coast Discovery Center, waar je van alles kunt leren over de zee, de maritieme geschiedenis en zeedieren.

Olympic Lodge