Boek met onze 4 zekerheden

Park Hotel

Categorie  S

Het Park Hotel is een prachtig designhotel in het hart van Tokyo. Het is een luxe hotel waar kunst een belangrijke rol speelt in de inrichting. Dit vind je onder meer terug in het schitterende atrium en bijvoorbeeld ook op de kamers op de Art Floor.

Het hotel begint op de 25e verdieping van de Shiodome Media Tower. De 273 kamers beschikken dan ook over een prachtig uitzicht over de stad. De standaard kamers zijn ruim opgezet met westerse bedden en zijn van alle gemakken voorzien. Op de 31e verdieping vind je de Artist Floor, deze kamers zijn ontworpen door verschillende kunstenaars en zijn ieder een kunstwerk op zich. Er zijn verschillende restaurants en bars in het hotel en vanuit de Executive Museum Lounge heb je een prachtig uitzicht op onder meer de Tokyo Tower.

Het hotel ligt in de moderne wijk Minato en is met een aantal tunnels en loopbruggen verbonden met onder meer Shiodome en Shimbashi Station. Toeristische hotspots als Shibuya, Shinjuku en Asakusa zijn allen gemakkelijk te bereiken met de metro. De Tokyo Tower en het Imperial Palace liggen op loopafstand van het hotel.

Park Hotel