Boek met onze 4 zekerheden

Pirate Cove

Categorie A

Pirate Cove is een sfeervol hotel direct aan het strand, net buiten het plaatsje Drake Bay op het Osa Peninsula. Het hotel ligt in de buurt van verschillende restaurantjes en er kunnen makkelijk activiteiten worden ondernomen vanaf het hotel. Zo kun je snorkelen, duiken en wandelen. Het Colorada strand ligt op een kilometer en de luchthaven van Puerto Jiminéz op 45 kilometer afstand.

Het hotel heeft een tuin, zwembad, bar en een restaurant waar u heerlijk kunt eten. Het hotel is kleinschalig met maar 10 kamers. Ze zijn netjes en gezellig en beschikken ieder over een eigen badkamer met douche. Sommige kamers hebben een waaier, sommige airconditioning. Ook is er gratis wifi aanwezig.

De lodge is alleen per boottransfer bereikbaar vanuit Sierpe of Palmar Sur. Drake Bay is de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Nationaal Park Corcovado. Deze regio is een stuk minder toeristisch dan andere plekken in Costa Rica omdat de lodges allemaal moeilijk bereikbaar zijn doordat er geen wegen in het gebied zijn. Dit maakt de hele ervaring extra bijzonder.
Bij het meerdaagse programma zijn twee dagtours inbegrepen naar Isla del Caño en naar het Corcovado National Park bij het San Pedrillo Station (op aanvraag is La Sirena station ook mogelijk). Na afloop van de tours kun je een duik nemen in het verfrissende zwembad.

pirate cove corcovado