Boek met onze 4 zekerheden

Posada de las Flores Loreto

Categorie   S

Het hotel ligt in het centrum van Loreto, naast het centrale plein en de Misión de Nuestra Señora de Loreto Tempel op slechts 200 meter van het strand.

Het mooie Posada de Las Flores is een hotel dat is ingericht in koloniale Mexicaanse stijl. Voor de aankleding is er veel gebruik gemaakt van 18e-eeuws meubilair, Talavera-aardewerk en houten balken. De 15 ruime kamers zijn voorzien van airconditioning, een satelliet-tv en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger. Ze hebben ook een minibar, een koelbox en een koffieservice. Grote blikvanger van het hotel is het zwembad met glazen bodem op een dakterras dat uitkijkt op de Zee van Cortes en de Giganta-bergen.

Loreto is een prachtig stadje met een goede keuze uit uitstekende hotels en restaurants. Daarnaast is het ook een watersportparadijs en is het stadje de thuisbasis van Parque Nacional Bahía de Loreto. Het gebied rondom Loreto wordt door antropologen gezien als de oudste menselijke nederzetting op het schiereiland Baja.
 

Loreto Posada e las flores