Boek met onze 4 zekerheden

Posada Real Puerto Escondido

Categorie  B

Posada Real Puerto Escondido is een charmant resort dat zich bevindt in Puerto Escondido. Het resort is genesteld tussen weelderige tropische landschappen en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan.Vanaf het terrein en vele kamers heb je een spectaculair uitzicht op de oceaan, wat zorgt voor een ontspannende en schilderachtige omgeving.

Posada Real biedt verschillende soorten accommodaties, waaronder kamers en suites. De kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, televisie en comfortabele bedden. Sommige kamers hebben zelfs balkons of terrassen met uitzicht op zee.
Het resort beschikt over diverse voorzieningen die het verblijf aangenaam maken. Gasten kunnen ontspannen bij het grote buitenzwembad, genieten van cocktails aan de swim-up bar en dineren in het restaurant waar lokale en internationale gerechten worden geserveerd. Er is ook een spa waar gasten kunnen genieten van diverse behandelingen en massages.

Vanwege de gunstige ligging aan het strand, kunnen gasten genieten van verschillende strandactiviteiten, zoals zwemmen, zonnebaden, surfen en beachvolleybal. Het resort biedt mogelijkheden om uitrusting te huren en lessen te volgen voor activiteiten zoals surfen.