Boek met onze 4 zekerheden

Pousada Das Araras

Categorie A/B

Pousada das Araras ligt in Araras, in het hart van het Atlantische woud. Het bevindt zich aan de voet van de Pedra Maria Comprida top, midden in de natuur. Deze omgeving deel je met de oorspronkelijke bewoners van het bos, zoals apen, eekhoorns en vogels.

De accommodatie bestaat uit verschillende chalets. Elke chalet heeft een mooi uitzicht op de tuin of de bergtop. De inrichting van de chalets is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving, zo is er veel gebruik gemaakt van steen en hout. Verder heeft Pousada das Araras een natuurlijk zwembad, stoomsauna’s en een restaurant.

In de omgeving van de accommodatie kun je volop genieten van de natuur. Zo kun je een mooie wandeling maken vanaf de Pousada. Het is ook leuk een bezoek brengen aan het Serra dos Órgãos Nationaal Park. In dit park is het Serra dos Órgãos-gebergte, dit bestaat onder andere uit meer dan 10 pieken die hoger zijn dan 2000 meter. De bekendste hiervan is de Dedo de Deus (Gods vinger), die op een grote wijsvinger lijkt die naar de hemel wijst.

 

Pousada das Araras