Boek met onze 4 zekerheden

Prospect Historic Hotel

Categorie B

Het Prospect Historic Hotel ligt in Prospect, op 45 minuten rijden van het Crater Lake National Park. Het heeft een schitterende locatie, midden in de bossen. De kleinschalige, houten lodge was vroeger een halteplaats voor postkoetsen. Hierna is het gerestaureerd tot de accommodatie die het nu is, bestaande uit een hoofdgebouw en twee bijgebouwen.

De kamers zijn simpel, maar comfortabel. Ze zijn ingericht in traditionele stijl. De kamers zijn vernoemd naar beroemde gasten die ooit in het hotel hebben verbleven, zoals Theodore Roosevelt en William Jennings Bryan. In het hoofdgebouw van de accommodatie is een restaurant aanwezig.

In het Crater Lake National Park zijn verschillende vulkanische formaties die het bekijken waard zijn. Phantom Ship is een eilandje van 52 meter hoog. Het heeft haar naam te danken aan het feit dat het eiland niet altijd zichtbaar is. Of de rotsformatie zichtbaar is hangt af van de stand van de zon, hoe kalm het water is, of er wolken zijn en vanaf welke hoek je kijkt.

 

Prospect Historic Hotel