Boek met onze 4 zekerheden

Pyramid Lake Resort

Categorie B

Pyramid Lake Resort is het enige resort in Jasper met exclusieve toegang tot het rustige Pyramid Lake, een schilderachtige omgeving op een heuvel met terrassen omgeven door de Canadese Rockies. Het is gelegen op ongeveer 6 km van de stad Jasper.

Ontdek dit alpine resort in chaletstijl, met 62 kamers, allemaal met een open haard en adembenemend uitzicht op het meer en de bergen. Pines Restaurant biedt een lokaal geïnspireerd menu dat per seizoen wisselt en een indrukwekkend uitzicht op Pyramid Mountain en Lake heeft. Andere voorzieningen zijn onder meer een fitnesscentrum, een hot tub in de openlucht, een sauna en een barbecueplek voor gasten.
Huur in de zomer een kajak, kano, waterfiets of mountainbike ter plaatse bij de lodge.

Verken het berglandschap van Jasper terwijl je vanaf het meer of op nabijgelegen wandelpaden naar wilde dieren kijkt. Ook brengt de winter het beste van buitenactiviteiten naar boven aan de bevroren oevers van Pyramid Lake. Kies uit sneeuwschoenwandelen, langlaufen of fatbiken. Er is geen tekort aan dingen om te doen, ongeacht wanneer je op bezoek bent.

jasper pyramid