Boek met onze 4 zekerheden

Queens Landing

Categorie S

Queen’s Landing is gelegen in het knusse dorpje Niagara on the Lake. Vanaf het hotel heb je panoramisch uitzicht over de Niagara rivier en de haven. Het ligt op ongeveer 23 kilometer van de Niagara Falls.

Ervaar statige Georgische elegantie en gracieuze service in een spectaculaire omgeving aan het water in het pittoreske Niagara On The Lake. Natuurlijk licht stroomt door de kamerhoge ramen. Marmeren vloeren en een glas-in-lood plafond definiëren Queen's Landing als een herenhuis met stijl. Geniet in het Tiara Restaurant van een panoramisch uitzicht op de historische haven van Niagara-on-the-Lake. Chef-kok James Olberg zal je verrassen met zijn traditionele Franse keuken met een modern westkust-randje. Voor een minder formele maaltijd kun je terecht in de Bacchus Lounge, waar je dag en nacht informeel kunt dineren. En geniet in de zomer van een klassieke barbecue op het terras aan het water. Ontspan in het zwembad, in de sauna of de stoomkamer. Ook kun je gebruik maken van de fitness.

De adembenemende Niagara Falls vormen de grens tussen de Verenigde staten en Canada. Aan de Canadese kant vind je de Horseshoe Falls, de grootste van de twee watervallen. Via de Rainbow Bridge kun je zonder visum oversteken naar de Amerikaanse kant van de watervallen, waar je de American Falls en de Bridal Veil Falls vindt.
 

niagara queens landing