Boek met onze 4 zekerheden

Quinta las Acacias

Categorie B

Quinta Las Acacias ligt tegenover het Florencio Antillon Park en vlakbij Presa de la Olla. Vanuit het hotel heb je prachtig uitzicht over de bergen en de omgeving. Het ligt iets buiten het centrum van Guanajuato.

Het boutique hotel heeft 16 kamers met elk een aparte stijl. Sommige kamers hebben een Mexicaanse stijl terwijl andere kamers een klassieke stijl hebben. Quinta Las Acacias heeft een prachtige tuin vol met bloemen en andere soorten planten. Er is een jacuzzi waar je kunt ontspannen of neem een massage. De bar staat bekend om de ruime keuze aan mezcal en tequilla. De wijnkelder, vol met Mexicaanse wijnen, is één van de grootste wijnkelders in de regio van Guanajuato. Het restaurant serveert heerlijke lokale gerechten.

Breng een bezoek aan het oude centrum van Guanajuato. Struin door de smalle straatjes en verken de vele pleintjes. Vanaf het standbeeld El Pipila heb je een fantastisch uitzicht over de stad. Vanaf hier kun je de vele kerken en kathedralen zien liggen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Daarnaast kun je ook het mummie museum bezoeken.

quinta acacias