Boek met onze 4 zekerheden

Quinta Real Oaxaca

Categorie S

Quinta Real ligt in het centrum van Oaxaca. Op loopafstand ligt de bekende kerk Santo Domingo de Guzman en het museum of Oaxacan Culture. Vlakbij ligt ook Zócalo, een plein waar allerlei souvenirs gekocht kunnen worden en er mooie historische gebouwen staan.

Quinta Real is een boutique hotel gevestigd in een koloniaal pand wat is uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site. De kamers zijn een perfecte mix tussen koloniale en moderne sfeer. De kamers zijn ruim en kijken uit op de tuin van Quinta Real of Oaxaca zelf. In de tuin is een zwembad en gasten kunnen gebruik maken van de fitness ruimte. Het restaurant van Quinta Real serveert een mix tussen gerechten uit de regio Oaxaca en internationale gerechten. Bij de Las Bugambilias bar kun je kiezen tussen meer dan 100 soorten mezcal of voor een heerlijke cocktail. In het weekend wordt er live muziek gespeeld in Las Novicias bar.

In Oaxaca valt genoeg te beleven. Breng een bezoek aan één van de Zócalo’s of de kathedraal. Iets buiten Oaxaca ligt Monte Albán, dit is de hoofdstad van de oude Zapoteken. Hier kun je oude ruïnes, piramides, tombes en schilderingen die stammen uit de 10e eeuw bekijken.
 

quinta real