Boek met onze 4 zekerheden

Real Intercontinental

Categorie S

Het hotel is gelegen in de levendige wijk “Zona Viva”, waar geweldige boetieks, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn.

De 239 kamers zijn voorzien van een airconditioning, geluidsdichte ramen, minibar, kluis en koffiezetapparaat. De badkamers zijn luxe en voorzien van luxe producten en artikelen. De 4 restaurants in het hotel geven een culinaire ervaring met eten uit verschillende landen. Het hotel heeft verder een buitenzwembad, kinderbad, souvenirwinkel, excursiebalie, spa, gratis wifi en fitnessfaciliteiten. Daarnaast kun je bij de receptie vragen naar een transfer van en naar de luchthaven. De luchthaven van Guatemala stad ligt namelijk 5 kilometer bij het hotel vandaan.

Het hotel ligt vlakbij belangrijke bezienswaardigheden. Zo ligt El Museo de los Ninos Guatemala ongeveer 1,5 kilometer van het hotel en het Miraflores Museum 5 kilometer. Daarnaast ligt het winkelcentrum Plaza Fontabella en Oakland Mall op loopafstand van het hotel. Tot slot is de Antigua Guatemala 40 kilometer gelegen van het hotel.
 

intercontinental