Boek met onze 4 zekerheden

Recanto Cataratas

Categorie B

Recanto Cataratas Thermas Resort is een luxe resort gelegen in Foz do Iguaçu,  vlakbij de beroemde Iguaçu-watervallen. Het resort biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, comfortabele accommodaties en uitgebreide recreatieve voorzieningen.

Het resort beschikt over ruime en goed ingerichte kamers en suites die zijn ontworpen met het oog op het bieden van comfort en ontspanning. De kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals airconditioning, minibar, flatscreen-tv, gratis wifi en een eigen badkamer.

Recanto Cataratas Thermas Resort is ontworpen om zijn gasten een breed scala aan recreatieve activiteiten aan te bieden. Het resort heeft verschillende zwembaden, waaronder thermaal water. Daarnaast zijn er sportfaciliteiten zoals tennisbanen, een fitnesscentrum en mogelijkheden voor wandel- en fietstochten in de prachtige omgeving.

Het resort beschikt over meerdere restaurants en bars waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes. De culinaire opties variëren van lokale lekkernijen tot internationale gerechten, waardoor er voor elk wat wils is.

Het resort is omgeven door weelderige natuur en biedt prachtige uitzichten op het omliggende landschap. Door de nabijheid van de Iguaçu-watervallen kunnen gasten genieten van een bezoek aan dit adembenemende natuurwonder.

 

Reacanto Cataratas