Boek met onze 4 zekerheden

Renaissance

Categorie S

Het Renaissance hotel is een onderdeel van de Mariott collectie. Het bevindt zich in het centrum van Las Vegas, op 10 minuten rijden van de strip. Het is een luxe boetiekhotel met een chique en moderne stijl. Er zijn verschillende moderne kunststukken in het hotel te vinden en het zwembad is ingericht in resortstijl.

De kamers zijn modieus ingericht in retrostijl. Hier kun je heerlijk ontspannen na een dag in de drukke stad. Ze bieden airco en marmeren badkamers. Vanuit de grote ramen kun je de mooie stad zien. Het hotel heeft drie restaurants en een fitnesscentrum. Ook is er een buitenzwembad met een whirl pool en een vuurplaats.

In Las Vegas is heel veel te doen. Een leuke activiteit is het bezoeken van de Statosphere Tower, die aan de noordelijke kant van de strip te vinden is. In deze toren bevinden zich restaurants, clubs, een winkelcentrum en nog veel meer. Je kunt de lift naar boven nemen, waar je uitkomt op een 300 meter hoog uitkijkpunt. Hier heb je een schitterend uitzicht over de stad.

Renaissance