Boek met onze 4 zekerheden

Rodd Charlottetown

Categorie B

Vanaf Rodd Charlottetown kun je gemakkelijk te voet alle culinaire, culturele en kustervaringen ontdekken die het centrum van Charlottetown te bieden heeft, te beginnen met het Confederation Center of the Arts.

Het Rodd Charlottetown is gebouwd in 1931 en beschikt over de luxe kenmerken en details die synoniem zijn met Canadian National Railway Hotels. Het hotel straalt historische elegantie uit met marmeren vloeren en gewelfde plafonds. De kamers zijn smaakvol ingericht met stijlvol meubilair, linnengoed en gordijnen. Je kunt genieten van de perfecte mix van "ouderwetse" charme gecombineerd met alle handige voorzieningen van een binnenzwembad, fitnessruimte en sauna. Vanaf het dakterras heb je prachtig uitzicht over de stad.

Op Prince Edward Island, de kleinste provincie van Canada, vind je prachtige landschappen en historische stadjes. Het centrum van het eiland is de hoofdstad Charlotte, waar in het Provincial House in 1864 de basis voor de hedendaagse Canadese staat werd gelegd. Ook vind je in het havengebied van de stad vele gezellige cafeetjes en winkeltjes. Een ander hoogtepunt van het eiland is het Prince Edward National Park, waar je kunt genieten van vele heerlijke strandjes.

 

 

 

charlottetown rodd