Boek met onze 4 zekerheden

Rodd Miramichi River

Categorie B/S

Gelegen aan de oevers van de Miramichi-rivier in Miramichi's Historic Water Street Business District, op slechts een klein eindje rijden van de belangrijkste centra van New Brunswick, ligt Rodd Miramichi River.

Het hotel beschikt over 80 kamers en suites, waarvan een aantal kamers een terras met uitzicht op de Miramichi rivier hebben. Elke kamer is ingericht met grenenhout en gedecoreerd met warme kleuren en met moderne voorzieningen. Je kunt genieten van de Grand Hall met open haard, evenals het binnenzwembad, de whirlpool en het fitnesscentrum. Je kunt een hapje eten bij het restaurant van het hotel. In de zomer is er een terras waar je kunt eten, in de wintermaanden is het mogelijk om te eten voor de openhaard.

In de omgeving van de Miramichi rivier zijn talloze activiteiten te ondernemen. Wandelen, vissen, kanoën en tuben zijn populaire activiteiten in en rondom de stad. Je kunt een boottour doen richting Beaubears Island of een bezoek brengen aan Kouchibougac National Park. In dit park zijn naast vele eilanden, duinen, lagunes en bossen verschillende soorten zeevogels en zeehonden te spotten.

 

 

 

miramichi rodd