Boek met onze 4 zekerheden

Rosa del Viento

Categorie B

Het hotel Rosa del Viento is prachtig gelegen aan de stranden van Tulum. Het heeft spectaculair uitzicht over de Caribische Zee. Vanuit de verschillende kamers heb je uitzicht over de tuin of de zee. Het is een paradijselijk hotel waar je je kunt onderdompelen in luxe.

Het hotel heeft 14 kamers die direct gelegen zijn aan de zee. Vanaf je bed loopt u zo het strand op. De andere 26 kamers hebben uitzicht op de tuin of liggen dichtbij de zee. De kamers ademen rust uit en dit is het perfecte hotel om te ontspannen. Rosa del Viento beschikt over een beach club en biedt verschillende faciliteiten zoals massages, yogales, duiken en kitesurf lessen. Het restaurant, gelegen aan het strand, heeft een mix van Mexicaanse gerechten en Mediterraanse gerechten. Laat je verassen door de verschillende gerechten terwijl je geniet van het prachtige uitzicht.

Vanaf het hotel kun je gemakkelijk het gezellige centrum van Tulum bezoeken. Struin door de straatjes van Tulum terwijl u de bekende Mexicaanse hoeden bekijkt, van de Mexicaanse kunst kunt genieten en souvenirs kan shoppen. Verder kun je een bezoek brengen aan de ruïnes van Tulum. De ruïnes liggen op een indrukwekkende klif.  

rosa del viento