Boek met onze 4 zekerheden

San Pedro de Majagua

Categorie A/B

San Pedro de Majagua is gelegen op Isla Grande en is een prettige locatie om te verblijven. Isla Grande is onderdeel van de Isla del Rosarios eilandengroep. Het eiland is omgeven door mangrovebossen en koraalriffen: een ideale plek om te duiken of snorkelen.
Het hotel is al in 1955 gebouwd als huis voor de Franse schilder Pierre Daguet. Later is het tot een aangenaam hotel verbouwd en heeft het geheel een frisse, tropische uitstraling gekregen.

Het hotel is modern en fris ingericht met veel wittinten. De kamers hebben een terras met een lekkere bank om ten volle van de omgeving te kunnen genieten. Er zijn drie kamertypes; Superior, Junior Suite en Suite.
Het hotel heeft een bar en restaurant. Er worden verschillende activiteiten aangeboden; duiken, snorkelen, kajakken, vissen, ecologische wandelingen en kanotours door de mangrove.
Let op: het hotel ontvangt ook daggasten vanuit Cartagena, overdag kan het dus wat drukker zijn dan in de ochtenden en avonden.

Hotel San Pedro de Majagua ligt op Isla Grande op één uur varen vanaf Cartagena. Voor de boot moet betaald worden. Vertrek vanaf Cartagena: 09:00 uur (half uur eerder aanwezig zijn) en vertrek vanaf Ilsa Grande tussen 14:30 en 15:30 uur. Tijden zijn afhankelijk voor weer en getijde. Let op: zwangere vrouwen mogen niet aan boord van de boten.

hgyiwyFC R   R D