Boek met onze 4 zekerheden

San Rocco B&B

Categorie B

Villa San Rocco is een sfeervolle bed and breakfast in het toeristische centrum van Medulin. Het ligt op een rustige locatie. Het hotel bevindt zich op slechts 50 meter van het strand, waardoor je vanuit de accommodatie ook nog eens uitzicht hebt over de baai. De kleinschalige bed and breakfast is ingericht volgens lokale stijl.

De kamers zijn zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Ook hier komt de lokale stijl terug in het design. De kamers beschikken over een airco en een minibar. Vanaf de patio heb je uitzicht op de binnenplaats of op de straatjes van Medulin. De bed and breakfast heeft een restaurant waar onder andere het ontbijt wordt geserveerd. Ook is er een buitenzwembad met een kleine ligweide.

Medulin is een kleinschalige kustplaats, waar je een heerlijk aantal dagen kunt doorbrengen. Het centrum van de plaats staat zelfs bekend als een van de gezelligste centra van Istrië. Ook zijn er verschillende schitterende stranden in de omgeving. Een van de populairste stranden is Bijeca, waar het strand langzaam afloopt in de zee en er is wat schaduw te vinden dankzij de bomen die er staan.

San Rocco